søndag 18. oktober 2009

Fiksa litt møbler og diverse =)

Har sagt at jeg skulle legge ut noen bilder etter at jeg hadde malt noen av møblene mine.

Liker Shabby Chic stil, men jeg blander også denne med noe nytt, vil ikke ha det FOR Shabby&Chic! Har malt ganske mange møbler, stolene jeg hadde før var brunsorte, disse ble hvite, kjøpte nytt spisebord som jeg malte bena hvite, en gammel kiste har jeg malt, enda flere møbler og rammer, pluss at jeg malte alle vegger i hele leiligheten da =)
Slik så vitrineskapet ut først, ikke akkuratt pent!

Kjøpte et furu vitrineskap, brukt fra finn.no som jeg grunnet,malte og slipte. Kjøpte nye knotter på Linneas Hage. Synes skapet ble såå søtt og koselig. Skal ha noen sånne søte kopper inni der som er hvite og rosa, tror det blir bra, kanskje en matchende tekanne også!

Tv-Benken var jeg skikkelig i tvil om hva jeg skulle gjøre, synes den var rå-lekker i brun, men jeg grunnet og malte den og. Har jo nesten bare hvite møbler hjemme, men den ble fin i helt hvit. Hadde den helt hvit noen mnd, før jeg fant frem sandpapiret og pusset ned kantene litt, ville ha frem noe av det brune, og den slitte looken,og den ble mye finere etter at den var pusset ned =)

Slik så Tv-benken ut først, var ganske fin! Heltre og veier sikkert 90 kg.


Tilslutt må jeg bare legge ved et bilde av en ramme, synes den helt nydelig, ELSKER denne. Den er i sølv, med mange rammer inni rammen. Har hengt sort/hvitt bilder inni denne, og hengt den over et skatoll, som en gang var i furu!


Den som sier at furu er ut, er helt på jordet, furu har potensiale til bli kjempebra, om man bare legger litt maling og tid i de =)
Er ikke så mye som skal til!

3 kommentarer:

 1. Så fint du har fått det! Gleder meg til å se!

  SvarSlett
 2. Hvordan fikser du møblene fra furu til shabby chic?
  Har så lyst å gjøre det med endel av mine møbler...Mye jobb??
  KNALLFINT :)

  SvarSlett
 3. Så fine møblene ble :-) Ja, furu har potensiale så lenge de blir malt hehe. Det er gøy å pusse opp møbler !

  SvarSlett